Mina behandlingar

Personlig Vägledning

Behöver du hjälp med att se möjligheter,vägval och hitta lösningar på problem i ditt liv? Då kan en Personlig Vägledning vara rätt val. Med hjälp av mina Änglar och Solögas kort lägger jag en stjärna för dig.

Behandlingstid 30-45 minuter.
Kostnad 400 kr

ÄnglakortKostnad 75 kr.

Änglahealing

Änglahealing är en mycket djupgående healingbehandling där jag låter änglar och ljusguider arbeta genom mig för att heala dig. Det är en mycket kraftfull behandling som renar och balanserar dina yttre och inre kroppar. Änglarnas närvaro fyller dig med kärlek, lugn och trygghet. Låt dig själv leva i harmoni och förena dig helt med ditt sanna jag.

Behandlingstid 30-45 minuter.
Kostnad 500 kr

Healing på distans

Om du bor på längre avstånd kan du boka en healing på distans. Lika effektivt som om du vore på plats. Det är viktigt att du får vara helt ostörd och kan ligga under hela behandlingen. Efter avslutad session kontaktar jag dig genom mail eller telefon för att se vad som kom fram eller upplevdes.

Behandlingstid 30-45 minuter.
Kostnad 500 kr

Healing

Vad är healing?
Ordet healing betyder läkning och har funnits i olika kulturer runt om i världen i tusentals år.

Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan. Behandlar sjukdomar och skapar välbefinnande genom att återställa balansen i sinne, själ och kropp.

Vår kropp består av energi som går i olika bestämda flöden, dessa flöden kopplas samman genom sju chakran (energicentra) i vår kropp. Dessa chakran är kopplade till olika delar av kroppen och dess organ och omfattar också intellekt och känsloliv. Om obalans eller blockering uppstår i dessa energiflöden kan det göra dig sjuk. Healing kan lindra smärta och lösa upp blockeringar av energi.

Distanshealing - hur fungerar det?

Healingens syfte är att lindra sjukdomar, ta bort smärtor, rädslor och fobier genom att skapa balans i kroppen så att den kan läka sig själv. Healing kan också användas för att bli av med blockeringar, ge livskraft och öka välbefinnandet. Healingen jobbar med hela människan, med både kropp och själ. Distanshealing fungerar lika väl som annan healing. Skillnaden är bara att den som ta emot healingen kan göra det var som helst och vid den tidpunkt som passar

Andlig avläsning!

Ett medium är en person som fungerar som länk mellan dig och andevärlden, för att förmedla en hälsning eller ett budskap från någon som gått över till Andra Sidan. Ett medium fungerar som en kanal och lägger därför inte in egna värderingar eller justerar det budskap som kommer igenom, utan överlämnar budskapet till dig precis som det kommer.

Behandlingstid ca 30-45 minuter.
Kostnad 400 kr

Psykometri!

Psykometri betyder själsmätning.
Psykometri handlar om att läsa energier. Föremål innehåller ägarens aura och vibrationer. Man kan få fram information om både dåtid och nutid. Har föremålet haft flera ägare, så innehåller det flera personers vibrationer och en läsning av föremålet kan då vara förvirrande. När vi håller i föremålet så överförs information till oss via känslor, bilder och röster.

Behandlingstid ca 30-45 minuter.
Kostnad 400 kr

Medial Rening av hem och miljöer

När oförklarliga fenomen, närvaro händer, eller människor blir störda i sina hem utan att förstå varför kan medial rening hjälpa. En rening gör man om det är själar som av någon anledning "fastnat" vid övergången från jordelivet till livet på andra sidan.

Kostnad 500 kr/tim + Reseersättning 20 kr/mil

Friskvårdsmassage!

En mjuk massage för att mjuka upp vävnader i muskler, leder och bindväv. Löser upp spänningar och får igång cirkulationen så att kroppen får möjlighet att fortsätta läka sig efter behandling.

Massage och beröringens effekter:

- Sänker nivån av stresshormoner
- Ökar mängden lugn och ro-hormoner (oxytocin)
- Förstärker immunförsvaret
- Minskar ångest/oro
- Positiva effekter på många sjukdomar

Behandlingstid
Halvkropp 30 minuter. Kostnad 500 kr
Helkropp 60 minuter. Kostnad 850 kr

Taktilberöring Händer och Fötter

Syftet med Taktil massage är att genom beröring frigöra välmåendehormonet oxytocin. Oxytocin har en rad positiva effekter på hälsan, såsom ångestdämpande, sänkt puls och blodtryck,ökad känsla av lugn och ro,lindrar värk, minskade muskelspänningar, förbättrad mag och tarmfunktion, bättre sömn.

Kostnad 400 kr